a50db2bf a9df 439d 9127 7c87803e1f17

به گزارش روابط عمومی سما-اراک ، در این پیام آمده است : مهرماه، نويد دهنده بهار تعليم و تربيت و سرآغاز بالندگی علمی کشور است و در ماه سالار شهیدان، مقارن شدن شروع سال تحصیلی با هفته دفاع مقدس بسیار نیکوست. ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس، با آرمانهای امام راحل (ره) و شهدا تجدید میثاق نموده و همواره پیروی از منویات  رهبر انقلاب را سر لوحه زندگی خود قرار می دهیم تا بتوانیم تحولی بنیادین در حوزه تعلیم و تربیت ایجاد نموده و آرمانهای بلند انقلاب اسلامی در قالب مدرسه و دانشگاه محقق سازیم.

مهر هر سال یادآور این حقیقت است که آدم‌ها به اندیشه و خرد و دانایی زنده اند و برترین سلاح تغییر و تحول و ساختن جامعه و جهان علم و آگاهی است. بی شک پرورش نسل سالم، خلاق، اخلاق‌مدار و داشتن نوجوانان و جوانانی توانا، برنا و مسلط بر همه مهارت‌های زندگی و اجتماعی در شکوفایی جامعه و بهره‌وری کیفیت منابع و استعداد‌های موجود با وجود همه تنگنا‌های پیش رو می‌تواند بسیار راهگشا و موثر باشد که این امر نیازمند عزم همگانی و معطوف شدن همه نگاه‌ها به مدرسه و درک نقش و جایگاه والای معلم و آموزش و پرورش است.

اگر چه در سال تحصیلی گذشته، بخاطر همه گیری ویروس کرونا، مدارس  از حضور پر شور دانش آموزان محروم ماندند، ولی بسیار امیدواریم که، در اسرع وقت، با تکمیل واکسیناسیون فرهنگیان و دانش آموزان گرامی، بازهم نشاط، پویایی، همراهی و همدلی را در مدارس شهرستان را شاهد باشیم و در سایه تلاش بی منت معلمان، پیشرفت و تعالی بیش از پیش کشور را رقم بزنیم.

در پایان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره همه شهدا و امام راحل و بزرگداشت هفته دفاع مقدس، که نماد عزت، غیرت، شکوه و پایمردی مردم ایران اسلامی در طول هشت سال جنگ تحمیلی بوده است، آغاز سال تحصیلی جدید را که با شعار" استمرار آموزش، ارتقای کیفیت و تضمین سلامت " نامگذاری شده است، به همه همکاران گرانقدر و دانش آموزان عزیز و اولیای گرامی تبریک می‌گویم.

با تشکر

دکتـر عبـاس کریمـی