66b10e21 a39f 4540 91d7 90aff8cfff9d

به نقل از روابط عمومی دانشگاه ، نشست هم اندیشی شورای نظارت وهماهنگی معاونت آموزش های عمومی و مهارتی استان در راستای بررسی مشکلات و رفع موانع و ارائه پیشنهادها در مدارس سما با حضور دکتر کلانتری رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی و رییس شورای نظارت، دکتر مجید حق وردی رییس دبیرخانه هیات امنای استان، دکتر عباس کریمی دبیر شورای نظارت وهماهنگی استان ،روسای واحد های خمین، محلات ،نراق ، دلیجان و معاونان و مدیران مدارس سما استان مرکزی در سالن جلسات امام خمینی(ره) واحد اراک برگزار شد.
رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی در این نشست ضمن قدردانی از زحمات معاونان آموزش های عمومی و مهارتی و مدیران مدارس سما در استان مرکزی به بیان نکات و مواردی که در بازدیدهای اخیر از مدارس سمای اراک داشتند، پرداخت.
دکتر کلانتری از مدیران مدارس خواست به اصل نظام تعلیم و تربیت در مدارس توجه ویژه داشته باشند.
رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی برقراری ارتباط حسنه مدیران مدارس با کارکنان، دانش آموزان و اولیا،
توجه ویژه به کیفیت آموزشی در مدارس، برندسازی مدارس سما در سطح استان، توجه به درآمدزایی غیر شهریه ای و کاهش هزینه ها، راه اندازی رشته های جدید وکاربردی با توجه به مهارتی شدن مدارس و برگزاری دوره های آموزشی تخصصی و کوتاه مدت را از وظایف ذاتی و اصلی مدیران مدارس برشمرد.
دکتر کلانتری تاکید کرد حوزه معاونت آموزش های عمومی و مهارتی استان اجرایی شدن سند تحول و تعالی دانشگاه را در حوزه های مربوطه در الویت کاری خود قرار دهند.
وی ارتباط صمیمانه دانشگاه با مراکز سما و تعامل و ارتباط با سازمان های اجرایی خارج از دانشگاه را در رشد و تعالی مدارس سما تاثیر گذار دانست.
در ادامه رییس دبیرخانه هیات امنای استان و دبیر شورای نظارت و هماهنگی استان در خصوص بررسی مشکلات و رفع موانع توضیحاتی ارائه نمودند همچنین مدیران حاضر در جلسه پیشنهاد و مشکلات خود را بیان کردند.