010128 4معاون آموزش های عمومی ومهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک بیان کرد: در راستای اجرای دستورالعمل وزارت آموزش و پرورش و حسب دستور دکتر طهرانچی ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی و از سویی تاکیدات دکتر بطحایی ریاست سازمان سما، تمام مقاطع تحصیلی مدارس سمای اراک از 14 فروردین حضوری شده است .
دکتر عباس کریمی گفت : همکاران به صورت جهادی در راستای آماده‌سازی مدارس برای آموزش حضوری در روزچهاردهم فروردین ماه اقدامات لازم و عاجل را به عمل آورده و با استقبال از دانش آموزان عزیز، همواره تلاش می‌کنیم فضای امنی از نظر محیطی و فیزیکی و بهداشتی برای دانش‌آموزان فراهم نماییم تا خانواده های گرامی نیز با خیال راحت فرزنداشان را به مدرسه بفرستند.
معاون آموزش های عمومی و مهارتی گفت : علاوه بر بحث مسائل آموزشی پرداختن به مباحث پرورشی نیز در سرلوحه کار این معاونت بوده به طوریکه به دنبال تربیت چند ساحتی در بعد اجتماعی، پرورشی، زیستی، تربیت بدنی و... هستیم و معتقدیم که تنها جایی که بچه‌ها می‌توانند خوب در بحث اجتماعی شدن رشد کنند مدرسه است.
ایشان در ادامه ضمن تشکر از همکاری خوب اولیای دانش آموزان اظهار داشت : خوشبختانه استقبال والدین از آموزش حضوری خوب بوده و از اولیایی که هنوز برای سلامتی فرزندان خود نگران هستند درخواست داریم بدون هیچگونه دغدغه و نگرانی فرزندان خود را به مدرسه بفرستند. چرا که کلیه معلمان و همکاران گرامی و دانش آموزان خود را ملزم و موظف به رعایت ضوابط و مقررات بهداشتی می دانند .
وی در پایان اضافه کرد: تجارب نظام‌های آموزشی مختلف نشان می‌دهدکه تعطیلی طولانی‌ مدت مدارس نه تنها تأثیر چندانی بر گسترش همه‌گیری کرونا در جوامع نداشته، بلکه این وقفه به دلیل دسترسی نداشتن دانش‌آموزان به فعالیت‌های آموزشی و پرورشی مطلوب، آسیب‌های جسمی و روحی متعددی را برای دانش‌آموزان در پی داشته و از این رو برای ادامه سال تحصیلی جاری و آینده ، تصمیم‌گیری و سیاستگذاری آموزش و پرورش باید حضور دانش‌آموزان در کلاس‌های درس باشد ضمن این که طبق دستورالعمل ستاد ملی مدیریت مقابله با کرونا لازم است پروتکل های بهداشتی به صورت سختگیرانه در مدارس و دانشگاه ها اجرایی شود.