Logo021

tolid

معاونت آموزشهای عمومی و مهارتی سما اراک گفت : دسترسی آسان و افزایش کیفیت خروجی محتوای آموزشی از کارکردهای اصلی اتاق تولید محتوا دبستان پسرانه سما-اراک است

ه گزارش روابط عمومی سما اراک ، اتاق ساخت و تولیدمحتوای آموزشی با حضور دکتر عباس کریمی و جمعی از مسئولین ،کارشناسان و آموزگاران در دبستان پسرانه سما-اراک افتتاح شد

دکتر عباس کریمی در جمع مسئولین و همکاران سمایی اظهار داشت : تولید محتوای الکترونیکی یکی از ارکان موثر در آموزش الکترونیکی است و امروزه بیشتر مدارس و دانشگاهها اطلاعات آموزشی خود را در فضای وب و به صورت مجازی به دانش آموزان و دانشجویان ارائه می دهند.

p9910174

راه اندازی اتاق تولید محتوا این امکان را برای اساتید و معلمان فراهم کرده تا بتوانند محتوای آموزشی خود را بصورت آنلاین و آفلاین به دانشجویان و دانش آموزان ارائه دهند.

معاونت آموزشهای عمومی و مهارتی سما-اراک افزود: فضای فیزیکی مجزا برای تولید محتوا و ضبط صدا در دبستان پسرانه سما-اراک راه‌اندازی شده است که بر اساس این بستر معلمان می‌توانند محتوای آموزشی خود را به صورت آنلاین و آفلاین تولید کنند.

مهدی فرید افشارمدیردبستان پسرانه سما -اراک بیان کرد: اتاق تولید محتوا این مدرسه با امکانات ویژه از قبیل نصب تخته هوشمند،تلویزیون،سیستم کامپیوتر،دوربین دیجیتال و عایق‌بندی مناسب ساخته شده و هدف از راه‌اندازی آن دسترسی آسان آموزگاران به ابزارهای تولید محتوا و افزایش کیفیت خروجی اطلاعات آموزشی بوده است.

مدیر مدرسه ابتدایی پسرانه  افزود: در تولید محتوای الکترونیک با کمک نرم‌افزارهای الکترونیک و تکنیک‌های سمعی و بصری می‌توان بسیاری از مسائل آموزشی را به راحتی و به صورت ملموس برای دانش آموزان شرح داد.

به گفته وی نبود آموزگار و لزوم تامین نیازهای آموزشی دانش آموز از طریق محتوای غنی متناسب با تفاوت‌های فردی از ویژگی‌های آموزش‌های الکترونیک است.

فریدافشاربا اشاره به ماهیت آموزشی ،علمی ، فرهنگی و پژوهشی مدارس بیان کرد: در آموزش الکترونیکی استفاده از یادگیری ترکیبی با اثر هم‌افزایی و قرارگرفتن روش سنتی در کنار شیوه‌های آموزش الکترونیک بسیار با اهمیت است.

برگشت به  صفحه اول